Najaarsprogramma Vrijwilligersacademie is beschikbaar

BERGEN OP ZOOM - Het najaarsprogramma van de Vrijwilligersacademie Bergen op Zoom staat online! Ga snel naar www.vrijwilligersacademieboz.nl en maak een keuze uit de vele leuke, inspirerende en uitdagende workshops en trainingen.

Ga op zoek naar je droomvrijwilliger, schrijf die opvallende vacature, eet een smartie met ons, leer overtuigen op Social Media of hoe je een motiverend gesprek kunt voeren. Ontdek hoe ons Zorgstelsel in elkaar zit of leer om feedback te geven en te ontvangen. Je mentale veerkracht vergroten? Het kan! Ook interessant is de hulpvraag: durf jij om hulp te vragen of hulp aan te bieden?

Gun jezelf de kans om je kennis en vaardigheden te vergroten. Registreer je op onze website www.vrijwilligersacademieboz.nl en schrijf je in! Deelname is gratis, zelfs de koffie!

Ben je als (sport)vereniging of als (vrijwilligers)organisatie op zoek naar een specifieke training voor jullie vrijwilligers? Neem gerust contact met ons op voor een training op maat. We denken graag met je mee! We zijn bereikbaar op: vrijwilligersacademie@wijzijntraversegroep.nl[l]