Ronny Heyboer komt naar
Evangelische Kerk De Schuilplaats

BERGEN OP ZOOM - Elk jaar in september komt Ronny Heyboer naar Nederland en ook dit jaar is het gelukt om hem uit te nodigen voor een spreekbeurt in Bergen op Zoom.

Voor degenen die hem (nog) niet kennen. Ronny en zijn vrouw Kay zijn al sinds vele jaren zendelingen en humanitaire hulpverleners in de jungle op het eiland Borneo. In 1995 gaf de Heer aan Ronny en Kay in Australiƫ de visie om op Borneo het Dayak volk te bereiken met de boodschap van het evangelie van liefde en van redding. Wat begon met 1 kind is nu opvang voor meer dan 570 verwaarloosde kinderen geworden. Ze zijn bezig met de bouw van een kinderdorp waar in totaal 1000 kinderen opgevangen kunnen worden. Zij krijgen daar verzorging en onderwijs en worden uitgerust om terug te kunnen keren naar hun dorpen om daar het evangelie te brengen. Inmiddels zijn al behoorlijk wat kinderen volwassen geworden en reiken zij uit naar hun oude stammen. Het project heet Living Waters Village Borneo. Voor meer informatie over Living Waters Village kun je de volgende site bezoeken http://www.heyboer.org/nl/

Persoonlijk kennen wij Ronny al vele jaren en ook als gemeente is Evangelische Kerk De Schuilplaats al vele jaren betrokken bij het werk van Ronny Heyboer. Ronny is een zeer inspirerend spreker, die ons steeds weer raakt met de boodschap die hij brengt.

Informatie

Ronny komt donderdag 26 september namens onze gemeente in de Emmauskerk (Korenberg 90). Wij willen jullie van harte uitnodigen om daarbij aanwezig te zijn. Deze avond zal er geen offer opgehaald worden, dat gebeurt op zondag 29 september tijdens de zondagse samenkomst bij Evangelische Kerk De Schuilplaats. Mocht je op deze avond toch (al) iets willen geven of wil je een kind sponsoren, dan is dat natuurlijk altijd mogelijk.

Praktische informatie over deze avond: 19.00 u. inloop met koffie/thee en mogelijkheid om Ronny te spreken; 19.30 u. start; 21.30 u einde.

We hopen dat we naast mensen uit onze eigen gemeente ook vele anderen hier mogen ontmoeten. Mochten er vragen zijn dan kunnen jullie mailen naar info@schuilplaats.com.[l]