Tractorpulling team Blue Tiger, Europees Kampioen 3,6 ton supersport NTTO.
Tractorpulling team Blue Tiger, Europees Kampioen 3,6 ton supersport NTTO.

Tractorpulling weekend in Halsteren

HALSTEREN - Op 28 en 29 september gaat het tractorpulling evenement van KPJ Halsteren van start. Het zal een groot spektakel zijn met veel ronkende motoren, en gezelligheid voor jong en oud. Het evenement aan de Tholenseweg is dit jaar groter geworden, er zijn twee wedstrijdbanen en wordt het terrein omgetoverd tot waar festival terrein met diverse foodtrucks en een heuse festival-tent.

Zaterdag 28 september om 15.00 uur starten ze met diverse Sport en Super-sport klasse van de NTTO en ook de Sport en Supersport Trucks verschijnen aan de start. In Halsteren worden om de laatste punten gestreden voor de competitie, erg spannend dus want hier worden de grote winnaars bekend. Na het zien van al deze tractoren en trucks, gaat het in de tent verder. De band “The Euros” gaan zorgen voor één groot feest in de tent, ook feest DJ Mark en DJ van der V gaan het tot een hoog feestgehalte brengen.

Zondag vanaf 11.30 uur staan de eerste tractoren weer op de baan. Op beide banen staat er weer volop spektakel te wachten, met onder andere de National Prostocks, Light Modifieds en Limited Superstocks. Daarnaast kunnen de kinderen zich met een eigen traptractor inschrijven voor de traptractorrace. Ook zijn er Garden-pullers en is er voor kinderen springkussen en een speelterrein.
Als afsluiting zal de Zwarte Cross klasse weer te bewonderen zijn op de baan, verdeeld in 2 klasse, de 2-wiel en 4-wiel klasse. In de feesttent wordt het weekend afgesloten met de band “De Fik Erin”.

Meer info
www.tractorpullinghalsteren.nl - https://www.facebook.com/TractorpullingHalsteren [l]