Mooie mix op Rondje Binnenschelde. FOTO SYLVIE VAN LOON
Mooie mix op Rondje Binnenschelde. FOTO SYLVIE VAN LOON Sylvie van Loon

Boulevard in Beweging 'op rolletjes' bij SkategroepBoZ

BERGEN OP ZOOM - SkategroepBoZ mocht op veel belangstelling rekenen tijdens Boulevard in Beweging georganiseerd door de Fitfabriek. Samen met Skate-a-way die voor de skeelers had gezorgd, kon je tot 15.00uur ’s middags los op het uitgezette parcours op het basketbalveldje aan de Sporthal.

Onder een strakblauwe hemel en een heerlijke temperatuur kan het natuurlijk niet anders dan een super actieve middag op skates worden. En dát was het dus ook. SkategroepBoZ is vooral druk bezocht door kinderen. Onder begeleiding van ervaren trainers en de eigen leden werd er druk geskatet op het terrein. Er werd geslalomd, geoefend en er was zelfs een heuse ramp voor wie net dat stapje extra durfde te doen. Na afloop van de clinics zocht een groep skaters, bestaande uit leden, ouders en leden van Skeelerclub Roosendaal, elkaar gebroederlijk op voor het ondertussen welbekende ‘Rondje Binnenschelde’ samen te rijden. Ieder op eigen niveau, was het genieten geblazen op het ‘zwarte ijs’ bij zomerse temperaturen.

Iedereen die na 15.00 uur niet meer begeleid kon worden door de club, of zij die wel graag geskate zou hebben, maar de stap nog niet gezet heeft, kom erbij, je bent altijd welkom!

Ook als het weer wat tegenzit heeft de Bergse skategroep genoeg te bieden. Ieder woensdagmiddag wordt er geskatet en getraind binnen in de sporthal of buiten op het basketbalveldje langs de Boulevard en verder. Lijkt het je leuk om eens een echte proefles mee te volgen meld je dan aan via e-mail: skate@striene.nl of reageer via de pagina’s van SkategroepBoZ op Facebook of Instgram. [l]