Deelnemers aan een voorgaande beginnerscursus.
Deelnemers aan een voorgaande beginnerscursus. AV SPADO

Infoavond voor beginnende hardlopers bij SPADO

BERGEN OP ZOOM - Atletiekvereniging SPADO uit Bergen op Zoom organiseert ieder voor- en najaar een cursus voor volwassenen die nog geen loopervaring hebben opgedaan, of die in het verleden wel eens hebben hardgelopen en weer willen beginnen.

De najaarscursus begint met een informatieavond op 30 september om 19.30 uur in het clubhuis van AV SPADO, gelegen naast de atletiekbaan op sportpark Rozenoord in Bergen op Zoom. Vervolgens vindt er 1x per week een gezamenlijke training plaats en we beginnen al gelijk op 8, 9 en 10 oktober.

De cursus duurt ongeveer 15 weken en wordt gegeven door enthousiaste en gecertificeerde SPADO-trainers. De training is op dinsdag- of op donderdagavond om 19.30 uur en ook op woensdagmorgen om 9.30 uur. Na afloop van deze beginnerscursus bent u prima in staat om 30 minuten aan een stuk hard te lopen. We sluiten dan ook af met een 5 km testloop.

Hierna bestaat ook de mogelijkheid aan te sluiten in een groep die u van 5 naar 10 km brengt. De beschikbaarheid van het aantal te plaatsten cursisten is mede afhankelijk van het aantal beschikbare trainers. Per groep hanteren we een maximaal aantal van 25 cursisten en elke groep kan van start gaan bij een minimum van 7 aanmeldingen.

Schrijf u dus snel in, want vol is echt vol! U kunt zich voor de informatieavond per e-mail aan te melden bij: Leobert van der Wielen, wegatletiek@spado.nl. U kunt zich ook meteen opgeven voor de beginnerscursus via www.spado.nl. [l]