Prikbord

Vredesweek: Van 21 t/m 29 september is de Vredesweek met als thema dit jaar: 'Vrede verbindt over grenzen'.
Lofprijsavond: Woensdag 25 september Lofprijsavond om 19.30u in de Grot van de OLV van Lourdeskerk.
Bijbels Leerhuis: Woensdag 25 september Bijbels Leerhuis om 19.30u in het Parochiecentrum olv em.pastoor Rud Smit. Samen lezen en spreken we over het Evangelie van Lucas.
Vesperviering: Vrijdag 27 september 19.00u in de grot van de Lourdeskerk met voorganger pastoor Paul Verbeek.
The Next Step: Vrijdag 27 september is de openingsactiviteit van jongerengroep The Next Step, met als thema 'Ik kan niet kiezen'. Voor jongeren tussen 16 en 30 jaar. Kom op de fiets! Start 19.30u St.-Gertrudiskerk, ingang Kerkstraat.
KinderWoorddienst: Zondag 29 september tijdens de viering van 11.00u in de OLV van Lourdeskerk is er een KinderWoorddienst voor de kinderen van de Basisschoolleeftijd.
Seniorenmiddag: Dinsdag 1 oktober om 14.00u in de grot van de Lourdeskerk. Thema: Maria die de knopen ontwart. Aanmelden tot 25 september. Brieven vindt u in de kerken.
Informatieavond Eerste Communie 2020: Dinsdag 1 oktober om 19.30u in de OLV van Lourdeskerk.
Egidiusgebed: Woensdag 2 oktober Egidiusgebed om 19.30u in de St.-Gertrudiskerk.
On the Move: Vrijdag 4 oktober komen de tieners van On the Move bijeen in het Praathuis van de OLV van Lourdeskerk.
Rozenkrans: In oktober wordt weer iedere woensdagavond om 19.00u de rozenkrans gebeden in de grot van de Lourdeskerk. Intenties kunnen ingeschreven worden in het schrift dat achter in de kerk ligt. Ook om 19.00u in de Mariakapel van de HHartkerk en in Aquacite op de Plaat. Iedere dinsdag om 16.00u in de kapel van het Markiezenhof.
Franciscusviering: Zaterdag 5 oktober Franciscusviering 14.30u in de Sint Catharinakapel (ingang Klaverstraat). De betekenis en de kracht van de drie geloftes: Gehoorzaamheid, Armoede en Zuiverheid. Deze Franciscusviering is een samenwerking tussen de Franciscaanse Custodie Bergen op Zoom e.o. en Zin op zaterdag, Lievevrouweparochie. Na afloop is er koffie of thee. De maandelijkse Zin op Zaterdag is in oktober niet om 19.00u, maar om 14.30 uur.
PeuterKleuterviering: Zondag 6 oktober PeuterKleuterviering om 9.30u in de OLV van Lourdeskerk rond het thema 'Schepping en de heilige Franciscus'.
Presentatie vormelingen: Zondag 6 oktober 11.00u in de OLV van Lourdeskerk presentatieviering van de vormelingen. Het boekje van de viering legt uit wat er in een eucharistieviering gebeurt.
Oktober Wereldmissiemaand: De caritascollecte voor Wereldmissiedag-kinderen is tijdens de vieringen in het weekend van 5 en 6 oktober. [l]