5-jarig jubileum toneelvereniging Boerre Geluk

LEPELSTRAAT - Van 1 t/m 3 november zal toneelvereniging Boerre Geluk met een heel spektakel weer het podium betreden in Gemeenschapshuis St. Anthonius. Zij zullen u een vrolijk spel ten toon stellen waarbij er zeker gelachen zal worden en dat alles ter ere van hun 5-jarig bestaan.

Ze zijn er weer klaar voor. Het stuk met als titel 'de zoete inval', o.l.v. Ton de Koning, is een vrolijk stuk in twee bedrijven. Het speelt zich af in een buurthuis en daar is van alles aan de hand. Er moet zoveel gebeuren dat iedereen er zijn best voor moet doen om het buurthuis open te houden.

Het stuk is inmiddels ingestudeerd door zeven dames en één heer en dat er gelachen kan worden is meer dan duidelijk, gezien de voorbereidingen. Graag wil deze toneelvereniging hun stuk aan iedereen laten zien in het eerste weekend van november. Vanaf 19.00 uur is de zaal open op vrijdag en zaterdag en omstreeks 19.30 uur zal het stuk ten tonele verschijnen. Op zondag 3 november zal de zaal openen om 13.30 uur en zal er om 14.00 uur gestart worden.

Kaarten zijn vanaf heden te bestellen bij Nel Janssen tel. 06-14897694. Op dinsdagavond is zij lastig te bereiken want dan moeten de puntjes op de i gezet worden voor dit jubileumjaar. Boerre Geluk heeft er zin in, komt u ook?