De Shintai Judokas met hun behaalde ereprijzen. FOTO C. DE CROM
De Shintai Judokas met hun behaalde ereprijzen. FOTO C. DE CROM C. de Crom

Shintai Judoka's behalen honderd procent prijs

HALSTEREN - In Velserbroek werd het Sandra Kistemaker judo kata toernooi georganiseerd. In het Katame-no-kata en in het Ju-no-kata kon er gestreden worden om de ereplaatsen.

Sportschool Shintai uit Halsteren was deze dag met vier teams present. In de Katame-no-kata B klasse hadden we 2 teams die beiden in de prijzen vielen. Nienke van Roosendaal en Lieke Stalpers behaalde hier het Goud en Rik Stalpers en Milo van der Klij behaalden hier het Zilver.

In de Katame-no-kata A klasse fungeerde Kayleigh de Crom als Tori met Peter Goossens als Uke. Ook zij plaatsten zich voor de finale en behaalden hier het brons. In de Ju-no-kata A klasse deden Peter Goossens en Kayleigh de Crom voor het eerst mee. In deze klasse met 7 deelnemende teams plaatsten zij zich knap voor de finale en behaalden hier het Brons. Erg knap voor hun eerste optreden. Met Goud, zilver en tweemaal Brons weer een geslaagde dag voor het Shintai Judo Kata team.
Voor meer informatie over Shintai kijkt u op www.sportschoolshintai.nl, sportschool Shintai op facebook of instagram.[l]