De Pedaleurs tijdens de driedaagse.
De Pedaleurs tijdens de driedaagse. onbekend

Jubileumrit de Pedaleurs

BERGEN OP ZOOM - Rijwieltoerclub de Pedaleurs is opgericht op 21 oktober 1969 en bestaat dus bijna 50 jaar. Om dit jubileum te vieren hebben de Pedaleurs al verschillende activiteiten achter de rug.

Eind september heeft de helft van de leden een uitstapje van 3 dagen gemaakt naar Holten op de Sallands heuvelrug om daar de omgeving op de racefiets of de mountainbike te verkennen. De beide groepen gingen apart van start voor hun ritten. De maaltijden en de avonden vonden in een gezellige onderlinge sfeer plaats.

Na deze succesvolle driedaagse volgt op zondag 20 oktober aanstaande een jubileumtoertocht van ca. 70 km op de weg voor racefietsers en een jubileum mountainbiketocht door de bosrijke omgeving van Bergen op Zoom van ca. 2 uur. Het vertrek van beide tochten is om 9.30 uur vanaf Party Centrum ’t Appeltje in de Balsedreef in Bergen op Zoom. Verzamelen vanaf 9.00 uur. Het motto is: “samen uit, samen thuis” en deelname is gratis. De toerfietsers vertrekken in één groep. De mountainbikers zullen in kleinere groepen vertrekken.

Vanuit de Pedaleurs zelf zal een groot aantal leden deelnemen. Bovendien is iedereen die graag op de racefiets of de mountainbike rijdt uitgenodigd. Dus oud-leden, andere geïnteresseerden en leden van collega toerclubs zijn van harte welkom. Alle deelnemers krijgen na afloop een consumptie aangeboden. Iedereen die mee wil rijden kan zich tot 16 oktober aanmelden op info@pedaleurs.com. Wel even doorgeven of je op de weg of in het bos wil fietsen. [l]