Prikbord

Opbrengst LievevrouweFair: We kunnen terugzien op een zeer geslaagde LievevrouweFair op zondag 1 september, die het mooie eindbedrag heeft opgebracht van € 2032,25. Dat ook dit jaar besteed zal worden aan nieuwe vloerbedekking in de vergader- en koffieruimtes op het parochiecentrum. Nogmaals een hartelijk Dank-u-wel aan allen die dit mogelijk gemaakt hebben!
Rozenkrans: In oktober wordt weer iedere woensdagavond om 19.00 uur de rozenkrans gebeden in de grot van de OLV van Lourdeskerk. Intenties kunnen ingeschreven worden in het schrift dat achter in de kerk ligt. Ook om 19.00 uur in de Mariakapel van de HHartkerk en in Aquacite op de Plaat. Iedere dinsdag om 16.00 uur in de kapel van het Markiezenhof.
Lofprijs- en gebedsavond: Woensdag 9 oktober 19.30 uur Lofprijs- en gebedsavond in de Grot van de OLV van Lourdeskerk.
Geloof Verbeeld: Donderdag 10 oktober gaat Geloof Verbeeld naar Baarle Nassau en Baarle Hertog. Vertrek vanuit het Parochiecentrum. Bellen voor opgave en meer info tel: 233574.
Relivisie: Vrijdag 11 oktober 10.00 uur uitzending ZuidWest TV
Naamdag Johannes XXIII: Vrijdag 11 oktober 19.00 uur in de St.-Gertrudiskerk een Eucharistieviering waarin we de gedachtenis vieren van paus Johannes XXIII. Voorgangers pastoor Paul Verbeek en diakens Jan Foesenek en Anton Janssen.
Bisdomreis: Zaterdag 12 oktober vertrekken twee bussen met pelgrims uit bisdom Breda op bedevaart naar Italië. Deze bedevaart staat in het teken van de H. Benedictus. Langs verschillende benedictijnse abdijen in Duitsland, Zwitserland en Italië komen we woensdag aan bij de abdij van Monte Cassino, waar Benedictus abt was, zijn regel schreef. We bidden er bij het graf van hem en van zijn zus Scholastica. Op de terugweg bezoeken we de geboorteplaats van paus Johannes XXIII in Sotti il Monte. Zaterdagavond 19 oktober zijn we weer terug. Naast pastoor Paul Verbeek gaan er nog 7 bergenaren met deze pelgrimstocht mee.
On the Move: Vrijdag 18 oktober komen de tieners van On the Move om 19.15 uur bij elkaar in het Praathuis van de OLV van Lourdeskerk.
Oktober Wereldmissiemaand: De caritascollecte voor Wereldmissiedag is tijdens de vieringen in het weekend van 19 en 20 oktober. MISSIO steunt wereldwijd kinderen in nood, het pastorale werk van parochies in de derde wereld en de opleiding van priesters, pastorale werkers en catechisten. Dit jaar vooral onze medegelovigen in Noordoost-India, het land dat in de wereldmissiemaand centraal staat. Geef dus gul aan de collecte of stort uw bijdrage op NL65 INGB 0000 0015 66 t.n.v. Missio Wereldmissiemaand, te Den Haag.
Gerarduskalender: Vanaf heden kunt u weer na de vieringen in het weekend een Gerarduskalender bestellen. [l]