Afbeelding
Foto:

Allerzielenviering 3 november in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Ook dit jaar organiseert de werkgroep Allerzielen allerlei activiteiten om de herinneringen aan onze overleden dierbaren levend te houden. Op zondag 3 november staat het terrein van crematorium Zoomstede aan de Mastendreef vanaf 17.30 uur in het teken van deze herdenking.

Op deze sfeervol verlichte ontmoetingsplaats is iedereen van harte welkom. Om 17.30 uur start de herdenkingsbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst in de aula van het crematorium worden er o.a. gedichten voorgedragen, is er passende muziek en is er spreker die een ervaringsverhaal deelt. Aansluitend aan de bijeenkomst kan er direct gestart worden met de belevingsroute of is er tijd voor een kopje koffie.

De belevingsroute loopt over het terrein van het crematorium. Op deze sfeervol uitgelichte route staan diverse kunstenaars en muzikanten. Wij nodigen u van harte uit om de route te lopen en de bijzondere sfeer van samen te gedenken te ervaren. Om 18.00 uur start de belevingsroute en deze route kan gelopen worden tot 19.30 uur.

Locatie Allerzielen 2019: Crematorium Zoomstede, Mastendreef 5, Bergen op Zoom. Denk aan een foto of persoonlijke boodschap als u die in de lichttunnel wilt hangen. Kijk voor meer informatie op: www.zoomenzegestede.nl of bel naar 0164-745424. [l]