Twee leden van het klusteam van de zeeverkenners trots op hun werk. Foto M. Vrijenhoek
Twee leden van het klusteam van de zeeverkenners trots op hun werk. Foto M. Vrijenhoek M. Vrijenhoek

Vele handen maken licht bij Roeivereniging Aquarius

BERGEN OP ZOOM - Afgelopen zaterdag is er stevig geklust bij Roeivereniging Aquarius met hulp van het klusteam, vier man sterk, van de Zeeverkenners.

In één dag hebben we de daklijst gemaakt, een hemelwaterafvoer aangelegd, een afvoer voor een toilet gemaakt en de botenloods van licht voorzien. Hiermee is de roeivereniging weer een heel stuk verder gekomen met het afwerken van wat het mooiste clubhuis aan de Binnenschelde gaat worden. Niet alleen binnen is het prettig toeven, ook het uitzicht is fenomenaal.

De inzet van het klusteam was een tegenprestatie voor het bieden van een helpende hand door de roeivereniging bij de opvang van Engelse zeeverkenners afgelopen zomer. Zoals Adèle al zong: “We benne op de wereld voor mekaar voor mekaar, om te hellepe niewaar?”

Verreweg het meeste kluswerk voor de roeivereniging wordt gedaan door vrijwilligers. Als u klussen ook leuk vind; het wordt enorm gewaardeerd als u eens een (mid)dagje mee wilt komen helpen! Dit is ook leuk als teamuitje o.i.d. Er is nog van alles te doen. Zelfs als u geen klusheld bent en/of niet persé wilt gaan roeien, extra handjes zijn sowieso handig om iets aan te geven of vast te houden.

Wilt u een steentje bijdragen, neem dan a.u.b. contact op met Roeivereniging Aquarius, zie www.rvaquarius.nl[l]