Nieuw Borgvliet en Sprundel delen de punten

BERGEN OP ZOOM - Sprundel was de betere ploeg in de beginfase met technisch verzorgd voetbal maar schiep zich weinig kansen. Nieuw Borgvliet wierp al snel de schroom van zich af.

De snelle Stefan werd ten koste van een gele kaart de doortocht belet, Geert schoot in kansrijke positie op een verdediger en Mick zag zijn schot uit de draai gestuit door de Sprundelse goalie. Een gevaarlijk schot van een Sprundelenaar ging net naast en dat overkwam ook Stefan.Antal Bekendam voorkwam met een geweldige safe dat een plotseling vallende zwabberbal doel trof. Vijf minuten voor de pauze werd het 1-0 toen Jeffrey Franken met een beweging twee tegenstanders op het verkeerde been zette, passte op spits Mick die de bal neerlegde op Stefan die van 25 meter snoeihard laag doel trof. Een prachtig doelpunt.

Na de pauze een geweldige aanval via Dylan,Stefan, Mick en Rik die zijn inzet door de doelman zag gekeerd. De boeiende wedstridj ging op en neer zonder echt grote uitgespeelde kansenaan beide zijden.Een kwartier voor tijd redde Antal weer met een geweldige reflex een van dichtbij ingekopte bal maar 2 minten laterwas hij kansloos toen Collin die een goede wedstrijd speelde op snelheid werd geklopt door de rechterspits die alleen voor Antal niet faalde :1-1.De goed invallende Jibbe kreeg uit een fraaie voorzet van Rik nog een kopkans maar de bal ging net naast. Nieuw Borgvliet kreeg iets te weinig maar kon leven met het gelijke spel tegen de gearriveerde vierde klasser en loopt zelfsuit door de nederlaag van ODIO op eigen veld tegen METO.

Stand: 1. Nieuw Bogvliet 6 14; 2. ODIO 6 12; 3. Sprundel 612; 4. RSV 6 12.

Zondag uit naar Huijbergen tegen VIvoo, nooit gemakkelijk, maar de 3 punten zijn haalbaar. [l]