Prikbord

Allerheiligen: Vrijdag 1 november Eucharistieviering 19.00u St.-Gertrudiskerk waarin we stilstaan bij alle heiligen. Voorgangers pastoor Paul Verbeek en de diakens Jan Foesenek en diaken Anton Janssen. Muzikale ondersteuning van de LieveVrouweCantorij.
On the Move: Vrijdag 1 november komen de tieners van On the Move, samen met de vormelingen, bijeen om 19.15u in het Praathuis van de OLV van Lourdeskerk.
Allerzielen: Zaterdag 2 november Eucharistieviering 17.00u in de OLV van Lourdeskerk. Met voorgangers pastoor Paul Verbeek en pastor Fredi Hagedoorn, met muzikale ondersteuning van het Samenzangkoor olv Lucie van Wezel. Om 19.00u een Eucharistieviering in de St.-Gertrudiskerk. Voorgangers pastoor Paul Verbeek, diaken Anton Janssen en diaken Jan Foesenek, muzikale ondersteuning door het koor HMR. Een gedachtenisprentje met alle overleden parochianen van het afgelopen jaar zal worden uitgereikt in beide vieringen. De kruisjes van het afgelopen jaar kunnen meegenomen worden en na de vieringen is er koffie of thee.
Requiem van Mozart op Allerzielen: Zaterdag 2 november, Allerzielen, wordt de Eucharistieviering van 19.00u in de St. Gertrudiskerk muzikaal ondersteund door HMR met het bekende Requiem van W.A. Mozart. Koor, soli en orkest geven daarmee een bijzonder accent aan de herdenking van 75 jaar bevrijding van Bergen op Zoom.
Zin op Zaterdag: Vanwege de vieringen van Allerzielen op zaterdag 2 november vervalt Zin op Zaterdag in de St.-Gertrudiskerk.
Caritascollecte: In het weekend van 2 en 3 november is in de vieringen in beide kerken een caritascollecte.
Gerarduskalender: De Gerarduskalender kunt u weer aanschaffen na de vieringen in het weekend.
Allerzielen RK Begraafplaatsen: Op zondag 3 november om 13.00u is de gebruikelijke herdenkingsviering op de RK Begraafplaats Nieuw Borgvliet. Pastoor Paul Verbeek zal de graven en urnennissen en kelders zegenen en als muzikale afsluiting zal Martien de Nijs de last post blazen.
RK Begraafplaats Mastendreef: Op zondag 3 november om 15.00u is er op de RK Begraafplaats aan de Mastendreef een korte herdenkingsviering waarin pastoor Paul Verbeek zal voorgaan en de viering zal muzikaal worden ondersteund door het kerkkoor OLV van Lourdes. Meer info elders in deze krant. [l]