Planten, bomen en struiken maken zich op de winterperiode.
Planten, bomen en struiken maken zich op de winterperiode. Foto:

AGENDA

Woensdag 6 november

Bingo Lepelstraat

13:30 | 't Weike

De Activiteitencommissie houdt woensdag 6 november een bingo in 't Weike, Kerkstraat 82 in Lepelstraat. Aanvang 13.30 uur, zaal open om 13.00 uur. Er wordt gespeeld om geldprijzen. Daarnaast zijn er extra rondes om de bekende hammetjes.

Donderdag 7 november

Inloopochtend Rozenkruis

10:00 | Lectorium Rosicrucianum

Lectorium Rosicrucianum, Internationale School van het Gouden Rozenkruis, vertegenwoordigt een gnostiek gedachtegoed. Thema inloopochtend donderdag 7 november, 10.00-11.30 uur: De ziel als burcht. Toegang is gratis, Lectorium Rosicrucianum, Blauwehandstraat 21, Bergen op Zoom; http://www.rozenkruis.nl/bergen-op-zoom

Zaterdag 9 november

Verkoop KIKA-beren

9:30 | De Zeeland

Metje Vrijwilligers van KIKA zullen zaterdag 9 november van 9.30 tot 17.15 uur in de centrale hal van de Zeeland (Markiezaatsweg in BoZ) grote en kleine beren gaan verkopen. Daarnaast zullen er ook kleertjes verkocht worden voor de beren en ook voor Babybornpoppen. Het zal het laatste jaar zijn dat deze beren te koop zijn, want m.i.v. 2020 zullen het andere beren worden. Met je aankoop (of bijdrage) steun je de strijd tegen kinderkanker. Meer info: KIKA.nl. Bestellen kan ook via KIKAzeeland.nl.

Stripboekpresentatie Ridiculand 2

14:30 |

Op zaterdag 9 november stelt striptekenaar Wouter Goudswaard zijn nieuwe stripboek voor; Ridiculand 2; 'Ridder Dance-a-Lot'. Om 14.30 uur wordt het stripboek feestelijk onthuld. Daarna zijn er diverse ridicule activiteiten waar je leuke prijzen mee kunt winnen. Wouter maakt graag een persoonlijke tekening in je eigen exemplaar van Ridiculand 2!

Veteranen bijeenkomst

14:00 | Het Zwijnshoofd

Stichting Veteranen Ontmoetingscentrum heeft zaterdag 9 november een bijeenkomst in het ontmoetingscentrum "Het Zwijnshoofd" Moeregrebstraat 18 te Bergen op Zoom. Een mooi moment om na te praten en terug te kijken op de festiviteiten van de vorige week. Vanaf 14.00 uur staan de deuren weer open voor alle veteranen die in het bezit zijn van een veteranenpas. Ook alle familieleden vrienden en kennissen zijn van harte welkom. Voor meer info: info@veteranenboz.nl.

Zondag 10 november

Herfstwandeling op De Hertgang

14:00 | Landgoed De Hertgang

Tijdens de speciale herfstwandeling op Landgoed De Hertgang in Halsteren kunt u genieten van de prachtige kleuren die er te zien zijn. De paden liggen vol met eikels, kastanjes en beukennootjes. En natuurlijk zijn er ook paddenstoelen te bewonderen. Zondag 10 november, Landgoed De Hertgang, Klaverblokken 18, Halsteren. Geopend om 14.00 uur, en dan start ook de rondleiding. Info: www.dehertgang.nl.

Bingo

14:00 | Kannebuis

Zondag 10 november is er een bingo in de Kannebuis in Halsteren, aanvang 14.00 uur.

Première voorstelling VIVT

15:00 | CKB Theaterzaal

Vereniging Interculturele Vrouwen Theatergroep (VIVT) is een unieke vrouwen theatergroep die momenteel bestaat uit 14 vrouwen uit verschillende landen: China, Nederland, Polen, Indonesië, Hong-Kong, Bulgarije, Rusland, Roemenië, Oekraïne en Turkije. Volgend jaar vieren we ons 25 jarig jubileum, info: www.vivt.nl. In onze nieuwe voorstelling "Ik zie Mij" dagen wij onszelf uit om in de spiegel te kijken. Al onderzoekend en spiegelend is onze nieuwe voorstelling ontstaan. Zondag 10 november in CKB Theaterzaal, aanvang 15.00u. Kaartverkoop en reserveringen via: info@VIVT.nl en op 10 november aan de zaal.

Dinsdag 12 november

Bingo KBO Lepelstraat

13:30 | Gemeenschapshuis St. Antonius

KBO Lepelstraat organiseert op dinsdag 12 november haar maandelijkse bingo in het Gemeenschapshuis St. Antonius, Kerkstraat 84 in Lepelstraat. Vanaf 13.00 uur kunt u uw kaarten kopen en om 13.30 uur wordt gestart met het spel.

Interculturele Vrouwen Theatergroep.