Afbeelding
Foto:

Vier winnaars tijdens
ondernemersgala GoBoZ

BERGEN OP ZOOM - Tijdens het jaarlijkse Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala, dat afgelopen vrijdag georganiseerd werd op het Ravelijn in Bergen op Zoom, zijn vier ondernemers in de prijzen gevallen.

Het Bergse Bruynzeel Keukens heeft de prijs voor beste grote ondernemer gewonnen. Bruynzeel was genomineerd in de categorie grote ondernemer samen met Protix en schoonmaakbedrijf Exclusive. De jury was erg te spreken over de score van Bruynzeel op de beoordelingscriteria ondernemerschap, innovatie en maatschappelijke betrokkenheid.

Bijzonder verhaal

Ideal Equestrian, Bakkerij Van Ravels en Franken Fruit waren alle drie genomineerd voor de prijs van bedrijven met minder dan tien werknemers. Hier ging Ideal Equestrian met de prijs aan de haal, vanwege de passie en het doorzettingsvermogen. "Met een bijzonder verhaal over de zoektocht naar een productielocatie in India met alle tegenslagen en uitdagingen van dien."

Stadsprijs

De winnaar van de Stadsprijs werd bepaald door een stemming op één van de finalisten. Aan deze
stemming kon iedereen deelnemen. Het werd enorm spannend, maar uiteindelijk wist Franken Fruit de meeste stemmen te bemachtigen.

Initiatiefprijs

De laatste prijs ging naar Rene Vermeulen van Restaurant het Spuihuis. "De initiatiefprijs wordt door het bestuur van GoBoZ uitgereikt aan een persoon of bedrijf die op bijzondere wijze een belangrijk initiatief voor het Bergse bedrijfsleven heeft genomen. René heeft zich op bijzondere wijze verdienstelijk gemaakt voor culinair Bergen op Zoom, met Initiatieven zoals zijn pop-up restaurants, ondersteuning bij Bergse evenementen en diverse publieke optredens." [l]