Pastoraal hoekje

Kidskerk: Woensdag 13 november 13.30 uur Kidskerk in het Praathuis van de OLV van Lourdeskerk voor de kinderen van de basisschool.
Relivisie: Vrijdag 15 november uitzending van Relivisie op ZuidWest TV.
Vormselviering: Vrijdag 15 november 19.00 uur vormselviering in de OLV van Lourdeskerk met vormheer vicaris Wiel Wiertz en pastor Fredi Hagedoorn. Muzikale ondersteuning door het jeugdkoor De Walnoten uit Hulst.
KinderWoordDienst: Zondag 17 november en zondag 24 november KinderWoordDienst tijdens de Eucharistieviering om 11.00 uur in de OLV van Lourdeskerk.
Lofprijs- en gebedsavond: Woensdag 20 november Lofprijs- en gebedsavond om 19.30 uur in de Grot van de OLV van Lourdeskerk.
Bijbels Leerhuis: Woensdag 20 november Bijbels Leerhuis om 19.30 uur in het Parochiecentrum olv em. pastoor Rud Smit. We lezen en spreken met elkaar over de veldrede uit het Lucas evangelie.
Geloof Verbeeld: Donderdag 21 november gaan de deelnemers aan Geloof Verbeeld naar Ossendrecht. Eerst wordt bezocht de Sint Gertrudiskerk, waar ook koffie wordt gedronken. Daarna is de Marie Adolphinekapel aan de beurt voor een bezoekje. Vertrek om half 2 vanaf het parochiecentrum. Opgeven op werkdagen bij het Parochiecentrum, tel 233574.
The Next Step: Vrijdag 22 november komen de jongeren om 19.30 uur bijeen in het Cantatorium van de St.-Gertrudikerk.
Taizé viering: Zaterdag 23 november 19.00 uur Taize viering in de St.-Gertrudiskerk, verzorgd door Koorgroep Menora olv Renate van Loon.
Middaggebed: Op werkdagen is er iedere dag om 12.15 uur het Middaggebed in de Dagkerk van de St.-Gertrudiskerk.
Gerarduskalender: De Gerarduskalender kunt u weer aanschaffen na de vieringen in het weekend. [l]