Maak kennis met medisch pedicure Laura.
Maak kennis met medisch pedicure Laura. Foto:

Nieuwe (medisch) pedicure: Laura's Voetverzorging

BERGEN OP ZOOM - Het is altijd prettig om te weten met wie u te maken krijgt. Daarom zal ik me eerst even voorstellen.

Ik ben Laura en woon in Bergen op Zoom. Eind 2015 ben ik afgestudeerd als medisch pedicure. Van oorsprong kom ik uit Noord-Holland en heb daar al een paar jaar als ambulant pedicure gewerkt. Naast pedicure werk ik ook in de thuiszorg. Het werken met mensen heeft me altijd al aangesproken en werken als pedicure is een goede combinatie van zorg en interactie met mensen.

Behandelingen
Waar moet u aan denken bij een pedicure? Veel mensen denken dat pedicurebehandelingen alleen voor oudere mensen zijn, maar dit is niet het geval. Ook op jonge leeftijd kunt u problemen krijgen met uw voeten, door bijvoorbeeld sport of werk. Een pedicure is er om u van uw problemen af te helpen, maar ook om voorlichting te geven.

Op vrijdag werk ik in de salon aan de Westersingel 49 in Bergen op Zoom. Op overige werkdagen kan ik, op afspraak, bij u thuis langskomen in Bergen op Zoom, Halsteren en Lepelstraat.

Info
Bent u nieuwsgierig geworden? Neemt u dan gerust een kijkje op de website www.laurasvoetverzorging.nl of heeft u nog vragen neem dan contact op met (06)39819011. [l]