Afbeelding
Foto: Marilyn Pietersz

Het Koetshuis afgebeeld op nieuw postzegelvel

BERGEN OP ZOOM – Het Koetshuis staat afgebeeld op het kersverse postzegelvel dat Postzegel Vereniging Onderling Contact heeft uitgebracht. Dit monument maakt onderdeel uit van het Markiezenhof en biedt nu onderdak aan het West-Brabants Archief (WBA).

Vanaf 2005 brengt PV Onderling Contact jaarlijks een postzegelvel uit waarop een monument staat afgebeeld uit de gemeente Bergen op Zoom. Op maandag 11 november jl. nam Niek van Essen, namens het WBA, het postzegelvel in ontvangst uit handen van Henk Hamers, penningmeester van de postzegelvereniging. Niek van Essen was zeer in z’n nopjes met het postzegelvel. “Wij zullen bij het WBA deze postzegel zeker gebruiken als we brieven versturen.”

Het postzegelvel bevat tien zegels en kost 11 euro. Het is onder meer te koop tijdens de verenigingsavonden van PV Onderling Contact die elke tweede maandag van de maand worden gehouden in Ontmoetingscentrum De Kastanje, Kastanjelaan 164 in Bergen op Zoom. De volgende verenigingsavond is op maandag 9 december a.s. Meer informatie of een postzegelvel bestellen? Stuur een e-mail naar: oc@home.nl