Prikbord

Lofprijs- en gebedsavond: Woensdag 20 november Lofprijs- en gebedsavond om 19.30 uur in de Grot van de OLV van Lourdeskerk.
Geloof Verbeeld: Donderdag 21 november gaan de deelnemers aan Geloof Verbeeld naar Ossendrecht. Eerst wordt bezocht de Sint Gertrudiskerk, waar ook koffie wordt gedronken. Daarna is de Marie Adolphinekapel aan de beurt voor een bezoekje. Vertrek om half 2 vanaf het parochiecentrum. Opgeven op werkdagen bij het Parochiecentrum, tel 233574
The Next Step: Vrijdag 22 november komen de jongeren om 19.30 uur bijeen in het Cantatorium van de St.-Gertrudiskerk. Hilde Sluiter van Fidesco komt vertellen over armoede dichtbij en ver weg.
Taizéviering: Zaterdag 23 november 19.00 uur Taizéviering in de St.-Gertrudiskerk, verzorgd door Koorgroep Menora olv Renate van Loon.
KinderWoordDienst: Zondag 24 november is er een KinderWoordDienst tijdens de Eucharistieviering van 11.00 uur in de OLV van Lourdeskerk.
HMR op Christus Koning: Zondag 24 november zal HMR om 9.30 uur de Eucharistieviering op het Hoogfeest van Christus Koning in de St.-Gertrudiskerk vocaal-instrumentaal ondersteunen met o.a. de Missa in G. van Antonio Caldara (ca. 1670-1736).
Orgelconcert Gertrudiskerk: Zondagmiddag 24 november 16.00 uur in de St.-Gertrudiskerk een orgelconcert n.a.v. de 80e verjaardag van de componist Daan Manneke en klinken bij dit concert werken van hem. Organist Janno den Engelsman speelt ook werk van J.S. Bach en J.P. Sweelinck. De sopraan Sang Mee verleent medewerking.
Bijbels Leerhuis: Woensdag 27 november Bijbels Leerhuis om 19.30 uur in het Parochiecentrum olv em. pastoor Rud Smit. We lezen en spreken met elkaar over de veldrede uit het Lucas evangelie.
On the Move: Vrijdag 29 november komen de tieners va On the Move bijeen in het Praathuis van de OLV van Lourdeskerk en vieren het Sintfeest.
Sinterklaas in de kerk: Zondag 1 december tijdens de viering van 11.00 uur in de OLV van Lourdeskerk bezoek van Sinterklaas en zijn pieten.
Zin op zaterdag: Zaterdag 7 december om 19.00 uur St.-Gertrudiskerk ingang Kerkstraat met als thema: Verlangen naar het Licht. In deze advent- en wintertijd, wanneer het koud en donker is om ons heen, verlangen we naar licht en warmte. Hoe ziet ons verlangen er uit, hoe kunnen we samen op weg naar het Licht van Kerstmis. Deze viering kan ons verlangen naar het Licht aanwakkeren.
Middaggebed Op werkdagen is er iedere dag om 12.15 uur het Middaggebed in de Dagkerk van de St.-Gertrudiskerk. [l]