Maria en Jozef in afwachting van visite. FOTO WIM VAN LOON
Maria en Jozef in afwachting van visite. FOTO WIM VAN LOON Wim van Loon

Op zoek naar de stal die terug is in het Lievensbergbos

BERGEN OP ZOOM - Nadat de werkgroep Herderstocht uit praktische overweging enkele jaren geleden gekozen hadden voor de Heidetuin, hebben zij nu uit nostalgische overweging gekozen voor hun oude vertrouwde plek in het bos. Mede door het licht en het lawaai van de randweg zijn wij terug gegaan naar het ‘donkere’ bos.

Wij verzamelen op een nieuwe plek!
Wel kunnen de auto’s geparkeerd worden in de Balsedreef en daarna gaat u bij villa Heidetuin door het hek. Voor de heg gaat u linksaf (dus niet richting de villa) maar richting het bos, daar zullen niet de SBM gidsen op u wachten maar onze ‘z-bonds herders’ (ze brengen ons naar de stal). Om 19.00 uur gaan ze dan op weg via een nieuwe route naar een oude locatie.

Er wordt dit jaar niet voor een goed doel gecollecteerd, maar voor de onkosten die gemaakt zijn door de werkgroep, we hebben door het stoppen van medewerkers, zelf materialen moeten aanschaffen en dit brengt kosten met zich mee.
Wij hopen op een bijdrage om de kosten te dragen.

Graag tot dinsdag 24 december om 18.45 uur bij villa Heidetuin, waar om 19.00 uur het startschot wordt gegeven voor onze zoektocht. [l]