Vrijwilligers van de Rotaryclub Bergen op Zoom Noord. FOTO AD VAN DORST
Vrijwilligers van de Rotaryclub Bergen op Zoom Noord. FOTO AD VAN DORST Ad van Dorst

Vrijwilligers Rotaryclub helpen 't Opkikkertje

BERGEN OP ZOOM - Vrijwilligers van de Rotaryclub Bergen op Zoom Noord hebben zaterdagmorgen 7 december drie aangepaste vakantiebungalows, ingericht voor minder validen, van stichting 't Opkikkertje goed onder handen genomen.

De Rotaryclub helpt jaarlijks in de aanloop naar een nieuw vakantieseizoen al sinds 2008 mee met de jaarlijkse schoonmaakbeurt. Terrassen worden dan met een hogedrukspuit opgeknapt, het houtwerk wordt gereinigd en de goten worden schoon gemaakt en de zolder werd nu extra onder handen genomen. De Rotaryclub was al in 1983 reeds betrokken bij de bouw van de eerste bungalow, daarvoor hadden zij de fundering gestort. De stichting ’t Opkikkertje werkt alleen met vrijwilligers en is bijzonder dankbaar voor deze jaarlijks terugkerende actie.

Verder is 't Opkikkertje bezig met het uitbreiden van de bungalows met 2 extra toiletten mede dankzij vele sponsoring, maar ook vooral de handen van vele vrijwilligers, maken dit tot stand.
Waar we ook vraag naar hebben is vrijwilligers met groene vingers om onze tuinen schoon te kunnen houden. Dit alles doen we om onze medemens die minder lichamelijk actief is een betaalbare aangename vakantie kunnen bieden in een bungalow die voor hem of haar is ingericht. [l]