Bergse salon- en dansorkest Société Poubelle d’Or.
Bergse salon- en dansorkest Société Poubelle d’Or. Foto:

AGENDA

Dinsdag 24 december

Kerstmis in Sint Catharinakapel

19:30 | St. Catharinakapel

Op Kerstavond dinsdag 24 december vieren we Kerstmis 'Een Kind wijst ons de weg'. De voorganger in de Eucharistieviering is em. pastor Rud Smit en Koorgroep Menora o.l.v. Renate van Loon verzorgt de muzikale ondersteuning. Aanvang 19.30 uur. We luisteren naar aloude woorden, naar het Klein Kerstoratorium, zingen samen, delen de vrede en het Brood met elkaar. Vanwege het beperkt aantal plaatsen is reserveren noodzakelijk. Dat kan via www.sintcatharinakapel.nl

Zondag 29 december

Popkwis Shizzle bij Bodega Waldolala

15:00 | Bodega Waldolala

Op zondag 29 december zullen de vaste quizmasters Bart en Gilbert jullie weer bestoken met muziekfragmenten, videoclips en hersenkrakers uit de meest uiteenlopende muzikale genres. In drie rondes van ongeveer een uur zullen de muzikale spierballen weer getoond kunnen worden en gaat het beste team naar huis met dit keer de wisselbeker van Waldolala zelf! Deelname kan in teams van maximaal 4 personen en opgeven kan bij Waldolala zelf en via de FB-pagina van Shizzle. Aanvang 15.00 uur.

Dinsdag 31 december

Op de drempel

16:00 | De Saeck

Op 31 december is het voor de liefhebbers van oude stijl, New Orleans jazz muziek weer genieten: Monday Date blaast het jaar uit met een' Nou-Vooruit-Nog- Een Keer-In-2019-Concert'. Dat doen ze bij café De Saeck in Bergen op Zoom. Ze beginnen om een uur of of ergens rond vier. Vol is vol dus wees er op tijd bij.

Woensdag 1 januari

Nieuwjaarshappening Hallo2020

15:00 | Den Engel

Met de muzikale Nieuwsjaarshappening Hallo2020 op 1 januari 2020 wordt een mijlpaal bereikt. Het Bergse salon- en dansorkest Société Poubelle d'Or organiseert dan voor de 25e keer een muzikale Nieuwjaarsmiddag. Special voor dit jubileum zal organisator Société Poubelle d'Or enkele nummers met jong talent ten gehore brengen. Mom's Kitchen Jazzband zal met hun twaalf muzikante een feestje van maken. Behalve in de grote zaal kun je net als vorig jaar in de Spiegelzaal luisteren naar de gelegenheidsformatie The Jazzy Boys. Info: www.societepoubelledor.nl.