Alzheimer Café Roosendaal

ROOSENDAAL - U wordt van harte uitgenodigd op maandag 21 januari a.s. het Alzheimer Café Roosendaal te bezoeken. Uiteraard is ook uw partner, zoon/dochter, vriend(in) of kennis van harte welkom. Vanaf 19.00 uur verwelkomen wij u graag. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Gastspreker: Madeleine Timmermann, Geestelijk verzorger Stichting Groenhuysen. Thema: Zin in 2019.

De donkere dagen van december zijn weer voorbij. Wat zal het nieuwe jaar ons brengen? Dat is altijd een open vraag, maar in tijden van dementie kan deze vraag extra zwaar wegen. Hoe gaat u het redden? Door zo nu en dan eens stil te staan bij verdriet en verlies komt er ook ruimte voor vreugde en ZIN. Madeleine neemt u deze avond mee op een positieve ontdekkingstocht. Het zijn vaak de kleine dingen die kostbaarder zijn dan ooit. Verhalen vertellen hierover kunnen ons helpen en verrijken ons dagelijks leven. We hopen dat u er ZIN in heeft. U bent van harte welkom!

Weet u dat: wij in 2018 meer dan 400 bezoekers in ons Alzheimer Café Roosendaal mochten ontvangen? Wij in West-Brabant bijna elke maandagavond een Alzheimer Café organiseren? Waar?

Het Alzheimer Café Roosendaal vindt plaats in Centrum voor Wonen & Zorg De Brink, Melis Stokelaan 5, 4707 HP Roosendaal. Er is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren. Als u het Alzheimer Café wilt bezoeken, kunt u vrijblijvend langskomen. U hoeft zich vooraf niet aan te melden en de toegang is gratis. Voor meer informatie en/of reacties: Adriënne Roks, tel. 06-23561048 / a.roks@alzheimerwb. [l]