Afbeelding
Foto:

Drukte bij heropening ALDI

ROOSENDAAL – De eerste klanten stonden vrijdagochtend al om 07.45 uur, verwachtingsvol in de rij voor de feestelijke heropening van de ALDI-vestiging in Roosendaal. Filiaalleider de heer Kleintjens opende officieel de winkel door het rode lint door te knippen. Vervolgens stroomden de nieuwsgierige klanten naar binnen, die direct verrast werden door de nieuwe huisstijl.

Klanten waren zichtbaar blij met de vernieuwde opzet van de winkel. Vooral de presentatie van de vers artikelen werd door de klanten geprezen. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. "Fantastische winkel!" werd door vele klanten gezegd. Binnen korte tijd krasten 400 klanten prijzen weg, van gaskookplaten en hogedrukreinigers tot de hoofdprijs van een waardebon ter waarde van 250 euro. "Wat een fantastische opening! Met deze verbouwing hebben we nu een nog mooiere winkel gekregen dan dat we hier op het Dijkcentrum al hadden, met meer aandacht voor vers. Als team gaan we ervoor
zorgen dat we iedere dag –net als vandaag- onze klanten gaan verrassen met deze vernieuwde winkel", aldus de trotse filiaalleider de heer Kleintjens.

De Foodtruck die voor de deur stond werd door de klanten drukbezocht. Daar konden gratis heerlijke verse hapjes van ALDI-producten geproefd worden. In dit nieuwe filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, vers afgebakken brood, vlees en vis. De 'best geteste' producten geven aan dat naast de voordeligste prijs, goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij ALDI. De winkel aan het Dijkcentrum in Roosendaal beschikt over meer dan 65 parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 20.00 uur, zaterdag van 8.00 – 18.00 uur en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.