Workshop voor zorgprofessionals
Workshop voor zorgprofessionals Foto:

AGENDA

Donderdag 24 januari

Workshop voor zorgprofessionals

9:00 | NOVA Office

ELAB Care organiseert in samenwerking met Apanto een workshop voor alle zorgprofessionals m.b.t. de Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling. Workshops zullen plaats vinden bij NOVA Office, Scherpdeel 28 te Roosendaal. Met ingang van 1 januari 2019 hebben alle professionals te maken met de afwegingskader. Om dit goed te organiseren wordt er een workshop georganiseerd. Mocht u interesse hebben dan kunt u zich via de volgende link aanmelden https://store15767070.ecwid.com

Film- en ontmoetingsmiddag

13:30 | Fatimahuis

Donderdagmiddag 24 januari organiseert Seniorenpastoraat Roosendaal Noord-Oost een film- en ontmoetingsmiddag in het Fatimahuis, Doctor Schaepmanlaan 92, Roosendaal. U bent vanaf 13.00 uur welkom en om 13.30 uur beginnen we met het programma. De middag duurt tot ongeveer 16.00 uur. Tijdens deze middag zal de film 'Extremely Loud & Incredibly Close' (Extreem Luid en Ongelooflijk Dichtbij) vertoond worden. De film -gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jonathan Safran Foer- vertelt het verhaal van de negenjarige Oskar Schell, een intelligente, vindingrijke jongen uit New York. Nadat zijn vader op 9/11 in het World Trade Center om het leven is gekomen, vindt Oskar een sleutel tussen diens bezittingen en gaat op zoek naar het bijbehorende slot. U hoeft zich vooraf niet aan te melden voor deze middag.

Vrijdag 25 januari

55+ Bingo

14:00 | Buurthuis Keijenburg

Vrijdag 25 januari is er weer een gezellige levensmiddelen Bingo in Buurthuis Keijenburg, iedereen is welkom en begint om 14.00.

Eucharistieviering Wildenborch

14:00 | De Wildenborch

Vrijdag 25 januari is de laatste vrijdag van de maand. Weer tijd voor de eerste maandelijkse eucharistieviering van 2019 in de ontmoetingsruimte van de Wlidenborch. De dienst, waarin Claude Covemaecker voorgaat, begint om 14.30 uur.