Eerste team van Keep-Fit'70 wil ongeslagen strijd voortzetten

ROOSENDAAL - Het vlaggenschip van Keep-Fit ‘70 mocht weer serieus aan de bak na twee weken verplichte rust omtrent de feestdagen. Keep-Fit heeft niet stil gezeten en heeft door middel van een oefenwedstrijd tegen een team uit de eerste klasse zich voorbereid op de aankomende wedstrijd.

Waar Keep-Fit 1 zich niet op had voorbereid was de felle start van Luctor. Binnen een korte periode had Luctor al een 3-0 voorsprong op het scorebord staan. Keep-Fit kon zichzelf herstellen en door o.a. de treffers van Helen, Jeroen en Sofie stond het 3-3. Luctor gaf echter niet thuis en Keep-Fit moest continu het initiatief over laten aan deze Zeeuwse ploeg en ging met een achterstand van 8-6 de rust in. Keep-Fit begon aan een sterk offensief, na de rust, door meteen de gelijkmakers te maken, die de stand op 8-8 bracht. Ondanks het verbeterde spel van Keep-Fit gingen beide ploegen gelijk aan elkaar op. Keep-Fit had geen antwoord op het spel van Luctor. In de laatste minuten heeft Keep-Fit zich moeten overgeven aan het tactisch slim gespeelde spel van Luctor en verloor de Brabantse ploeg met 15-14. Keep-Fit heeft hierdoor zijn eerste verliespunten in de competitie geleden.

Volgende week staat Volharding op het programma en het 1e van Keep-Fit ’70 is er 100% op gebrand om de schade van deze week te herstellen. Alle supporters zijn van harte welkom om het vlaggenschip van Keep-Fit aan te moedigen naar een overwinning![l]