AGENDA

Donderdag 31 januari

Swing

18:30 | De Bra Dancemasters

Roosendaal, Dansstad en... Lindy Hop. Een Afro-Amerikaanse dans van origine, die ontstond in New York in de late jaren twintig en vroege jaren dertig van de vorige eeuw. Een samensmelting van vele verschillende dansen jazzdans, tapdans en charleston. Alle muziek met een swing-ritme is geschikt om te dansen, o.a. Count Basie en Duke Ellington (bigband swing), Ella Fitzgerald en Bing Crosby (vintage-pop vocalisten). Ter kennismaking organiseert De Bra Dancemasters een workshop op donderdag 31 januari van 19.30 tot 21.00 uur. Om alle indrukken te verwerken is er daarna tot 22:30 uur nog gelegenheid social te dansen en om de geleerde moves al in praktijk te brengen. Deelname aan de workshop en de social 'afterparty' is gratis. Info: De Bra Dancemasters, Han de Bra, Stationsstraat 20, 4701 NB Roosendaal, 0165-33153, www. debradancemasters.nl, info@debradancemasters.nl.

Bingo

20:00 | Fatimahuis

Donderdagavond 31 januari wordt in Het Fatimahuis een bingo georganiseerd. De aanvang is 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. U bent van harte welkom.

Vrijdag 1 februari

Vrijdagmiddag bingo

14:00 | Wijkhuis De Wieken

Ook deze week is er weer de vrijdagmiddag bingo bij De Wieken. Op 1 februari, vanaf 14.00 uur, kunt u gezellig meespelen met onze bingo en meedingen naar de waardebonnen te besteden in winkelcentrum Langdonk.

Zaterdag 2 februari

Kledinginzameling

7:53 | St. Josephkerk

Zaterdag 2 februari kledinginzameling voor Cordaid-Mensen in Nood, van 10 tot 12 uur in de St. Josephkerk, St. Josephstraat 4 te Roosendaal. Ook spullen voor de volgende rommelmarkt, en boeken, platen en cd's voor de boekenmarkt worden ingezameld en oude mobieltjes en oude draagbare telefoons. Ook oude brillen zijn welkom!