Afbeelding
Foto:

Jubileumpinnekes voor Gertrutten Van Slag Band

ROOSENDAAL - De GERTRUTTEN 'Van Slag Band' speelt dit jaar voor de 22ste keer mee in de optocht van Roosendaal. Ter gelegenheid hiervan is een speciale pin ontworpen door Madelon Bastiaanse. Daarnaast houdt de band een reünie in de 3 Weesgegroetjes. Tijdens de optocht op 2 maart komt er nog een kinderfeestje voor alle Tullepetaonen.

De GERTRUTTEN 'Van Slag Band' is de zeulband van de Norbertus-Gertrudis scholen. Elk jaar spelen (oud) leerlingen en enkele docenten tijdens de eerste twee dagen van carnaval de blaren op hun lippen op lagere scholen en in de optocht. Leerlingen komen en leerlingen gaan en daardoor is de samenstelling van de band elk jaar anders. Iedereen die een instrument op straat kan bespelen mag meedoen. Inmiddels zijn sinds de oprichting ongeveer 250 verschillende leerlingen en docenten betrokken geweest bij de band. Reden voor feest dus.

Op zondagmiddag 10 februari organiseert het bestuur van de band dan ook een reünie in de 3 Weesgegroetjes om met alle (oud)leden eens gezellig bij te praten en natuurlijk ook samen muziek te maken. Verder informatie en muziekpartijen zijn te vinden op de website van de band (www.vanslagband.jouwweb.nl ). Ouders en andere belangstellenden zijn eveneens van harte welkom. De verschillende bandjes die wortels hebben in de 'Van Slag Band' komen ook langs om op te treden.

Voor dit jubileum is tevens een pin ontworpen. Hierop is het feestlogo van de band afgebeeld. Er zijn 3 verschillende kleurstellingen. De pin is voor 3 euro te koop bij de recepties van de Norbertus Gertrudis Mavo (Bovendonk 115), het Norbertus-Gertrudis Lyceum (Lyceumlaan 10), Sep-feestartikelen (Molenstraat 38) en bakkerij Croonen (Hulsdonksestraat 48). Natuurlijk zijn de pins ook verkrijgbaar tijdens de reünie bij dhr. Jeffrey de Waal.

Voor meer informatie en/of sfeerbeelden kunt u kijken op onze facebookpagina 'Gertrutten van Slag Band' of op onze eigen website: www.vanslagband.jouwweb.nl [l]