Afbeelding
Foto:

Win kaarten voor Isa Hoes
en Medina Schuurman

ROOSENDAAL - Isa Hoes en Medina Schuurman staan op 13 februari in de Kring met hun humoristische, speciale en begripvolle theatercollege met als hoofdthema: de overgang. Ik hoor je al denken: "Oeh, ongemakkelijk...". Ach wel nee joh! Isa en Medina weten precies waar ze het over hebben. Ze zijn namelijk zelf ook aangekomen bij deze alles veranderende periode en praten er met hun publiek op een open en humoristische manier over.

Daarnaast nodigen de dames elke avond een special guest uit om hen op het podium te vergezellen. Dat kan een vrouw zijn, maar het kan net zo goed een man zijn. Ik hoor je denken: "Een man?!". Ja natuurlijk, want zoals Medina zelf zegt: "De mannen zijn heel welkom. Na de voorstelling hebben ze meer inzicht en begrip voor vrouwen in deze fase van hun leven."
Ik heb bijna het gevoel dat ik telepathisch wordt, want ik hoor je nog een keer denken: "Ho, wacht! Zeg je nou aan het begin van dit stukje dat dit een humoristische special is? Volgens mij is er aan de overgang niet veel te lachen." Geloof me maar, dit wordt een avond die je niet snel zal vergeten. Je gaat aan het einde van de avond de deur van het theater uit met een lach op je gezicht en een hoop informatie in je hoofd.
Ik kan me voorstellen dat je langzamerhand een beetje nieuwsgierig wordt naar deze special en dat komt goed uit! De Kring Roosendaal, de Theaterkijkers en de Bode Roosendaal hebben samen een winactie in elkaar gezet. Je kunt 3 x 2 tickets winnen en het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen naar: lezersactie@internetbode.nl met als onderwerp: lezersactie theater De Kring. De winnaars sturen we zo snel mogelijk bericht.

Ik zou zeggen nooit geschoten is altijd mis, dus waag je kansen! [l]