De Pin Pongers starten met winst

WOUWSE PLANTAGE - De NTTB Voorjaarscompetitie 2019 is van start gegaan. Alle competitieteams van tafeltennisvereniging De Pin Pongers uit Wouwse Plantage werkten hun seizoensouverture af met een thuiswedstrijd in dorpshuis De Spil.

Senioren 1, spelend in de 3e klasse, nam het op tegen TTC Middelburg (7) en boekte een grote, maar moeizame overwinning: 8-2. Na het dubbelspel stond het nog 2-2, maar het team had het geluk aan hun zijde dat maar liefst vier van de vijf gewonnen vijfgamers met twee punten verschil in winst werden omgezet. Tom van Doorn en Albert de Jong bleven met 3 enkelspelzeges ongeslagen, Koen Schuurbiers won 2 partijen.

Senioren 2, uitkomend in de 4e klasse, won ook en dat was tegen titelkandidaat Yerseke (2) een enigszins onverwachte opsteker: 6-4. Walter van Gils, Rose-Marie de Koning en Rene Schijven wonnen ieder 2 partijen.

Senioren 3, spelend in de 6e klasse, kon helaas net niet winnen, maar bleef tegen Vice Versa'51 (6) steken op 5-5. Daarmee kwam de thuisploeg overigens nog goed weg, want het team uit Oudenbosch stond na zeven partijen nog met 3-4 voor. Marjan Quak-De Groot won 2 partijen, Lisette van den Muijsenberg-Van Meel en Adrie Raaymakers wonnen 1 partij. De dames pakten ook het belangrijke punt in het dubbelspel. Meer info: www.depinpongers.nl.[l]