Ligt het gestelde doel binnen bereik van Keep-Fit '70

ROOSENDAAL - Na de overtuigende overwinning van 24-13 tegen Zaamslag met de steun van het thuispubliek stond vorige week de uit-wedstrijd tegen Eureka op het programma. Om mee te blijven draaien in de koppositie, zijn we verplicht om te winnen. De doelstelling is al weken de 30 doelpunten behalen. Zou dat in deze wedstrijd mogelijk zijn?

Het eerste van Keep-Fit ‘70 kwam roestig uit de startblokken waardoor er zelfs een 2-1 achterstand op het scorebord te zien was in het Rotterdamse. Dit was ook gelijk het laatste sprankje hoop voor Eureka dat er een echte wedstrijd te zien zou zijn. Dat lieten we niet gebeuren! Toch waren bij een ruststand van 2-11 de Roosendaalse spelers en coach alles behalve tevreden. Het gestelde doel lag nog ver buiten bereik.

In de 2e helft moest het beter. Gelukkig werden de kansen gemakkelijker genomen en vielen de doelpunten aanzienlijk sneller. De Keep Fit-motor kwam goed op gang.

De teller op het scorebord liep gestaag op. En zo, na een spannende strafworp zette Wouter in de laatste minuut het 30e doelpunt, tegen de 3 van Eureka. Doelstelling was eindelijk behaald, de blik kon weer op vooruit.

Volgende week staat ZKV op het programma en is het zaak het niveau hoog te houden. Het slagschip op stoom. Op weg naar promotie! Bedankt aan de doorgekomen reserves en publiek![l]