Waterpolo leeft in de regio

ROOSENDAAL - Afgelopen zondag organiseerde zwem- en polovereniging Hieronymus haar jaarlijkse mini-waterpolotoernooi. Het resultaat was een overvol zwembad en een afgeladen tribune in zwembad ‘de Stok’. Er is duidelijk aangetoond dat waterpolo leeft in de regio.

Mini waterpolo is waterpolo voor de kleintjes. Jongens en meisjes tussen de 6 en 10 jaar nemen het in toernooivorm op tegen teamgenootjes uit de regio.
De regio vatten we in dit geval breed op. Niet alleen teams uit Etten-Leur, Breda, Bergen op Zoom en Dongen, maar ook uit Eindhoven, Veldhoven, Helmond en zelfs Nijmegen zijn steevast van de partij.
De mini’s zijn weliswaar beginners maar zijn zeker niet minder fanatiek. Ze trainen elke week en pakken zowat elke twee maanden een toernooitje mee. Plezier staat voorop. Logisch, want wat is er nou leuker dan in het zwembad met een bal spelen!
Lijkt mini waterpolo (of gewoon waterpolo) je leuk?

Hieronymus is altijd op zoek naar nieuwe spelertjes. Stuur gerust een mailtje naar ledenservice-WP@zpv-hieronymus.com of kijk op de website www.zpv-hieronymus.com voor meer info.[l]