Het Meanderkoor gaat zingend het voorjaar in

ROOSENDAAL - Het Meanderkoor uit Roosendaal gaat zingend het voorjaar in. Het repertoire voor het voorjaar is vastgesteld door onze muziekcommissie. De repetities kunnen weer gebruikt worden om nummers van bekende zangers te beoefenen en te verbeteren en soms ook om geheel nieuw in te studeren.

Het zijn voor deze periode liedjes van onder andere: De Everly Brothers, Rob de Nijs, Dana Winner, Lisa Louis, Andre van Duin, Vader Abraham, de Goomby Dance Band, René Schuurmans, Benny Neijman, het slavenkoor van Nabuco, Frank en Mirella, de Selvera’s, George Baker, Elvis Presley, Demis Roussos, Blue Diamonds, de Fouryo’s en andere zangers en zangeressen.

Repetities
Iedere maandagavond wordt er gerepeteerd onder leiding van een zeer bevlogen dirigente. De repetities zijn van half 8 tot half 10 in de Westrand in Roosendaal. In de maand maart repeteren wij op 11,18 en 25 maart. Heeft u interesse en wilt u tijdens deze maandagavonden eens langskomen om sfeer te proeven, of gewoon even te komen kijken, te luisteren of zelfs om lekker mee te zingen: u bent van harte welkom. Een belletje vooraf aan een van de bestuursleden is zeker handig zodat we extra informatie voor u ter beschikking hebben.

Optredens
Ons gemengde zangkoor heeft weer veel mooie optredens vastgelegd. Meestal in woon- en zorgcentra in Roosendaal en omstreken. In dit voorjaar gaan we onder andere naar Halsteren, Putte, Tholen, Bergen op Zoom, Fijnaart, Breda, Ulvenhout en Ossendrecht. Klapstuk zal zeker het optreden zijn tijdens onze koningsdag (27 april) in het oude seminarie Bovendonk in Hoeven.
Bent u nieuwsgierig geworden? Kom langs. Bekijk onze website: Meanderkoorroosendaal.nl of bel de voorzitter Toon van Osta . Hij is te bereiken onder de nummers: 06-51922081 en 0165-855860.
Zingen maakt mensen vrolijk en geeft energie. Geloof ons maar, want wij kunnen dat weten! [l]