Klimaatcafé Roosendaal over water- en natuurdebat

ROOSENDAAL - Op initiatief van waterschapspartij Water Natuurlijk vindt op 11 maart in het Milieu Educatie Centrum in Roosendaal het Klimaatcafé plaats. Tijdens deze bijeenkomst gaat een aantal sprekers met de bezoekers in debat over de gevolgen van de klimaatverandering in en om Roosendaal.

Naast Wethouder Raaijmakers van de gemeente Roosendaal laten Piet van Oeffelen, van Brabants Landschap en Wieke Bonthuis van Water Natuurlijk hun licht schijnen op de klimaatverandering en de gevolgen voor de natuur in en om Roosendaal. Aansluitend volgt een debat en gesprek met de zaal.
Het klimaatcafé is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de ontwikkelingen in de natuur en de leefomgeving in en om Roosendaal. Diverse natuurorganisaties, professionals en politieke partijen zullen aanwezig zijn, inwoners en bedrijven uit Roosendaal zijn van harte welkom. De avond in het Roosendaalse MEC start om 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur. Rond 22.00 uur wordt de avond afgesloten. Gespreksleider die avond is Peter Muller, Roosendaalse kandidaat voor de waterschapsverkiezingen van 20 maart. [l]