AGENDA

Zondag 10 maart

Rommelmarkt

10:00 | Huis van de Westrand

In het huis van de Westrand aan het Sint Lucasplein 3 in Roosendaal West wordt op zondag 10 maart van 10.00 tot 14.00 uur een grote rommelmarkt gehouden. Heeft u nog spullen die u voor een klein prijsje wil verkopen, huur dan één of meer tafels. Als bezoeker vindt u een grote keuze aan leuke en bruikbare spullen en snuisterijen. Ook is er de mogelijkheid in het Westaurant een kop koffie of thee te drinken al of niet met een lekker broodje of een kopje verse soep. Wilt u een tafel reserveren, bel dan naar Toon Vissenberg, tel 0165-532862 of 06-42941622 of stuur een mailtje naar beheer@huisvandewestrand.nl.

Bingo

13:45 | Fatimahuis

Zondagmiddag 10 maart wordt in Het Fatimahuis een bingo georganiseerd. Aanvang 13.45 uur. Zaal open vanaf 13.00 uur.

Maandag 11 maart

Klimaatcafe Roosendaal

19:45 | MEC

In het MEC Roosendaal is er een Klimaatcafe in de aanloop naar de Waterschapsverkiezingen op 20 maart. Georganiseerd door Water Natuurlijk. Sprekers en paneldiscussie/debat met de zaal over ons Klimaat aan de hand van het thema Water en Natuur in en om Roosendaal. Wieke Bonthuis - Lid AB waterschap Brabantse Delta: Water-Natuur, een oer-Hollandse combi; Piet v. Oeffelen - 43 jr Vrijwilliger Landschapsbeheer bij Staatsbosbeheer: Natuur in en om Roosendaal. Teveel of te weinig water?; Inge Raaijmakers - Wethouder openbare ruimte Roosendaal: De waarde van de Waterdenktank met inwoners en de Buienkaart.

Woensdag 13 maart

Lezing: Christusverschijningen

20:00 | Parochiecentrum

Spirit in Roosendaal organiseert op donderdag om 20.00 uur een lezing in het parochiecentrum aan de St.Josephstraat. De lezing zal gaan over Christusverschijningen. Ook nu zijn er mensen die een Christusverschijning ervaren zoals die in het Nieuwe Testament en in de geloofstraditie beschreven worden. Dikwijls spreekt men er niet over, bang voor de reacties of omdat men het moeilijk vindt deze kostbare ervaring prijs te geven. Geestelijk verzorger Berthilde van der Zwaag heeft deze ervaringen onderzocht voor haar afstuderen aan de VU. Wanneer vindt zo'n verschijning plaats en wat zijn de gevolgen ervan voor mensen die het meemaken?En is de verschijning louter een geloofsuitspraak of kan die worden onderbouwd met argumenten? Parochiecentrum, St. Josephstraat 2, Roosendaal. Woensdag 13 maart, 20.00-22.00 uur.