NSV wint van Noordhoek

NISPEN - De uitwedstrijd tegen Noordhoek heeft NSV 3 hele belangrijke punten op geleverd. Trainer Wierikx had maar een smalle selectie beschikbaar, maar de spelers van NSV boekten een verdiende overwinning.

NSV had de 1e helft voordeel van de weersomstandigheden. Met de wind in de rug stond NSV binnen 25 minuten op een 0-3 voorsprong. Kansen om deze voorpsrong verder uit te breiden werden niet benut. De 2e helft had Noordhoek het voordeel van de wind en binnen 5 minuten maakten Noordhoek de 1-3. NSV stond onder druk en na een uur spelen werd het 2-3. Ondanks dat Noordhoek nog een enkele keer gevaarlijk werd, lukte het NSV om de voorsprong vast te houden.

Volgende week speelt NSV thuis tegen Gesta. Beide ploegen speelden tot op heden 15 wedstrijden. Gesta behaalde hierin 20 punten en NSV 18 punten.