Kan Keep-Fit'70 zijn goede uitgangspositie behouden

ROOSENDAAL - Om een goede uitgangspositie te houden voor de eerste plaats in de stand, kon er maar beter gewonnen worden van Good Luck uit Middelharnis. De vorige wedstrijd uit bij Good Luck, werd nipt in het voordeel beslist met 14-16 door de Roosendalers.

Na een korte break en het feestgedruis van carnaval hamerde coach Lars Bras om scherp aan de wedstrijd te starten. Dit deed de tegenstander vorige keer ook goed, waardoor het eerste zich niet een tweede keer wilde laten verrassen. Keep-Fit had goed geluisterd naar hun coach en ging zeer voortvarend van start. Een snelle 2-0 stond zo op het bord. De verdediging stond ook strak, waardoor halfweg de eerste helft Keep-Fit’70 op een comfortabele 8-2 voorsprong stond. De kansen werden voldoende gecreëerd en zorgvuldig afgemaakt en zo gingen we richting rust met een 14-6 op het scorebord.

Na de pauze wou Keep-Fit de tegenstander geen hoop meer geven dat er in Roosendaal iets te rapen viel. Zo kwamen ze op een 19-7 voorsprong halfweg. Good Luck probeerde nog wel, maar had weinig inspiratie. Het laatste stuk van de wedstrijd zakte het tempo in, waarschijnlijk omdat de wedstrijd allang gespeeld was. Keep-Fit ‘70 liet het laatste deel na om richting de 30 te prikken, wat resulteerde in een enigszins geflatteerde score; 24-11.

Zo heeft het vlaggenschip van Keep-Fit’70 wel weer bewezen dat het onklopbaar is thuis en steeds boven de 20 doelpunten komt. Met nog twee wedstrijden te gaan, waarvan één tegen de rechtstreekse concurrent Luctor heeft Keep-Fit alles in eigen handen. Op zaterdag 23 maart om 13u10 staat deze wedstrijd om het kampioenschap in deze klasse op het programma.

Graag ziet Keep-Fit 1 sporthal “In de Roos” vollopen met supporters in groen en witte kleuren. Zij zullen de 9e man goed kunnen gebruiken in de strijd om het kampioenschap! Dus zet zaterdag 23 maart alvast in je agenda, en kom ons aanmoedigen om ook deze thuiswedstrijd in positieve cijfers om te zetten. [l]