Mariadag met aandacht voor bloemen

ROOSENDAAL - Op woensdag 15 mei organiseert Spirit in Roosendaal een Mariadag in de Onze-Lieve-Vrouwekerk aan de Kade. Op deze Mariadag zal er ook een Mariaviering worden gehouden met een speciale plek en aandacht voor bloemen.

Heel veel bloemen zijn namelijk naar Maria vernoemd. In de periode ernaar toe kunt u samen met anderen een bijzondere bloemversiering gaan ontwerpen, geïnspireerd door de betekenis van Maria. Gea Korpel-Beskers, een vrouw die graag op kunstzinnige en duurzame wijze met bloemen, planten en andere materialen werkt, is bereid gevonden om aan de slag te gaan met dit bloemversieringsproject.

In totaal zijn er drie momenten waarop er aan het werk wordt gegaan. Op vrijdag 29 maart en vrijdag 5 april, telkens van 13.30 tot 15.00 uur, wordt er gebrainstormd over het ontwerpen en wie wat gaat doen. Op woensdag 15 mei, mogelijk al een paar dagen eerder, afhankelijk van wat er gemaakt gaat worden, worden de plannen uitgewerkt tussen 14.00 en 17.00 uur, met daarna de Mariaviering.

Mocht u deel willen nemen aan het bloemversieringsproject, dan vragen u zich op te geven vóór maandag 25 maart bij spiritinroosendaal@gmail.com

Informatie

Locatie: O.L.Vrouwekerk, Kade; Data: vrijdag 29 maart en vrijdag 5 april, telkens van 13.30 tot 15.00 uur, woensdag 15 mei van 14.00 en 17.00 uur; Opgave:         vóór maandag 25 maart bij spiritinroosendaal@gmail.com[l]