AGENDA

Zaterdag 23 maart

Boekpresentatie

16:00 | Het Verboden Rijk

Kan jij een moord oplossen? Auteur Tamara Geraeds presenteert haar nieuwe thriller Kwelling op een wel heel bijzondere manier: met een levensecht moordspel. In dit spel sta je net als hoofdpersoon Christina voor een raadsel. Er is een lijk gevonden in de steeg achter de boekhandel. Wie heeft de man vermoord en hoe? Kom je detective skills testen op 23 maart tussen 16.00 en 16.30 uur, bij boekhandel Het Verboden Rijk in Roosendaal, en schaf meteen jouw gesigneerde exemplaar van Kwelling aan! Onder de beste detectives wordt een gesigneerd exemplaar van Kwelling verloot.

Zondag 24 maart

Rommelmarkt

9:30 | Wijkcentrum 't Dijksteeke

Op zondag 24 maart is er weer een grote gezellige rommelmarkt in buurthuis 't Dijksteeke. De deuren openen om 9.30 en sluiten om 13.00 uur. Wandel eens binnen om rond te snuffelen of gewoon voor een bakje koffie of thee.

Dinsdag 26 maart

55 plus middag in Het Fatimahuis

13:30 | Fatimahuis

Dinsdagmiddag 26 maart wordt in Het Fatimahuis een 55+ middag georganiseerd. U kunt deze middag meezingen op de muziek van Leo de Bont. Ook worden er een paar rondjes bingo gedraaid. Iedereen kan meedoen aan een loterij. Er zijn leuke prijzen te winnen. Het begint om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Voor een natje en een droogje wordt gezorgd. U bent van harte welkom.

Boekbespreking

19:30 | Kruiskerk

Spirit in Roosendaal buigt zich over de vraag: 'Hoe kan het dat twee antropologen die 'niet gelovig' zijn zo'n bewondering voor de bijbel hebben?' Zeg maar gerust: er 'laaiend enthousiast' over zijn!Carel van Schaik en Kai Michel laten in Het Oerboek van de Mens een nieuw licht schijnen over zowel evolutie als bijbel. Wat vertelt dat ons die openstaan voor dat 'nieuwe' in de bijbel. Begeleiding: Frans Vermeulen, antropologisch theoloog. Dinsdag 26 maart, Kruiskerk, St. Lucasplein 1, Roosendaal, 19.30-21.30 uur. Info en opgave: fdvermeulen@home.nl.