Inschrijving Distel Vakantie Bokaal Driebanden Groot en Klein

ROOSENDAAL - Dit jaar organiseert Biljart Centrum de Distel op de kade in Roosendaal een groots opgezet biljarttoernooi voor de spelsoorten Driebanden groot en klein, elke biljarter die een gem. heeft bij de RBB of KNBB is gerechtigd deel te nemen aan dit toernooi.

Er wordt gespeeld voor geldprijzen en er zijn twee hoofdprijzen te verdienen namelijk excursies naar bierbrouwerijen Warsteiner en Kasteel in Duitsland en Belgiƫ compleet verzorgd.

Gedurende de zomermaanden

Dit toernooi wordt gedurende de zomermaanden juni, juli en augustus gespeeld, waarbij op maandag en donderdag wordt gespeeld, bij verhindering kan op zaterdag worden gespeeld. Aanvang van het toernooi is 10 juni, in het weekend van 10 en 11 augustus worden de finales afgewerkt. Verdere informatie wordt verstrekt als alle inschrijvingen binnen zijn.

Inschrijven

Er kan worden ingeschreven per e-mail Distelbiljarts@outlook.com, graag bij de inschrijving vermelden, welke periode u afwezig bent wegens vakantie, dan kan dit in de planning worden meegenomen, ook kan worden ingeschreven aan de bar van de Distel, waar u een inschrijfformulier kunt invullen voor de Distel Vakantie Bokaal 2019.

Dit evenement gaat jaarlijks worden georganiseerd, wellicht met meer spel soorten.

De inschrijving geschiedt op basis van volgorde van binnenkomst, dus schrijf U snel in om teleurstellingen te voorkomen, uiterste inschrijfdatum is 20 mei.

De organisatie wenst u een gezellig, succesvol en vooral sportief evenement toe met mooie prijzen.[l]