Komedikato gaat op zoek naar een schat van een vrouw

ROOSENDAAL - Dat de vereniging nog steeds springlevend is, blijkt wel uit het feit dat ze dit jaar weer twee nieuwe spelers hebben mogen verwelkomen. Namelijk Cheline van Akkeren en Veronica Willemse. Al voor het vierentwintigste jaar zorgt de toneelvereniging Komedikato met een blijspel ervoor, dat de bezoekers hun dagelijkse rompslomp even vergeten en onbevangen kunnen lachen. Dit jaar doen ze dat met het blijspel: ”Een schat van een vrouw”. Geschreven door Anneke van Genderen en geregisseerd door Cocky van Meer.

Het verhaal gaat erover dat Freek en Lizzy (een welgesteld echtpaar) op vakantie gaan. Hun huishoudster blijft thuis op het huis passen. Maar dan komt geheel onverwacht Ernst, een vriend van de heer des huizes logeren. Hij brengt ook nog een te jong, maar goed uitziende vriendin mee. Zoals je kunt verwachten is zij niet diegene die Ernst denkt dat ze is. Verder komt er ook nog de vriendin van Lizzy logeren. Waarom? O ja regelmatig sluipt een vreemde figuur het huis in en uit. Zoekt hij wat? Eline de huishoudster heeft het er maar druk mee. Helemaal als er ook nog onverwacht twee agenten op de stoep staan.

Nieuwsgierig?
Kom dan zaterdag 30 maart om 20.00 uur of zondag 31 maart om 14.00 uur naar buurthuis Keijenburg, Keijenburg 70, 4702 CG Roosendaal.
Kees van Akkeren, Marjorie van der Voet, Rona Roovers, Anja Buijs, Frank van Akkeren, Cheline van Akkeren, Roy van Wezel, Veronica Willemse, Lianne van Wezel en Marianne van Wijngaarden staan dan klaar om je uit je droom te halen.
Kaarten zijn verkrijgbaar op de dag zelf aan de zaal of te reserveren via: info@komedikatotoneel.nl [l]