Welkom bij de wereldmaaltijd

ROOSENDAAL - In de St. Norbertusparochie wordt elk jaar aandacht besteed aan het wereldwijde voedselprobleem en wel door het organiseren van de Wereldmaaltijd, dit jaar op zondag 29 april.

Wat is de Wereldmaaltijd? Dat is een gemeensmaaltijd waarbij niet meer ingrediƫnten worden gebruikt dan die, waar elke wereldburger dagelijks toegang toe zou hebben als er eerlijk werd gedeeld. Maar helaas, dat gebeurt niet dus is er honger in de wereld en we moeten samen werken om er wat aan te doen. Er hoeft geen honger te zijn want onze aarde brengt genoeg voort voor iedereen en bovendien: Honger is geen gebrek maar een onrecht! Bent u betrokken en wilt u met ons meedoen? Dat kan, de maaltijs is gratis want u bent te gaste bij de diaconie van de parochie en de vrije gift die wij wel van u vragen komt ten goede aan de Voedselbank. Die zijn daar erg blij mee want zo kunnen zij de deelnemers, die van de voedselbank afhankelijk zijn, verrassen met een extraatje.

De Wereldmaaltijd wordt georganiseerd in de O.L.Vrouwekerk aan de Kade 23 op zondag 28 april om 17.00 uur. Vanaf 16.30 uur bent u welkom. Geef u wel uiterlijk 23 april op en doe het snel want het aantal plaatsen is beperkt en doe het vooral voor 23 april.

U kunt zich aanmelden bij: Mieke Stroop, diaconie St. Norbertusparochie. tel: 06-12516206 e.mail: miekestroop60@gmail.com of bij Cecilia v.d. Berg, Prot. Gem. Roosendaal. tel: 0165-544525 e.mail: teunencecilia@gmail.com. [l]