Dames gaan feesten bij DVO 60

ROOSENDAAL - Zaterdag 13 april is het eindelijk zover. Dan is er een grootse reünie bij vv DVO 60 ter gelegenheid van het 40 jarig bestaan van de dames afdeling, oud leden en de huidige leden worden vanaf 17.00 uur verwacht in de kantine van de club en om 18.00 uur wordt er een leuk wedstrijdje gespeeld tussen oud leden en het huidige damesteam.

Vanaf 19.00 uur zal het veel bijkletsen zijn, oude herinneringen ophalen en genieten van de muziek van de aanwezige drive-in. Jan vd Oever en Piet van Osta kunnen veel vertellen over de geschiedenis van de dames. Zo werd er eerst vriendschappelijk gespeeld op de camping in Heerle. De uitslag weten ze niet meer maar het was wel een grote nederlaag.

Dames van het 1e uur waren oa Corrie de Klein, Annie Consemulder, Paula van Nijnanten, Elly van Zundert, Lianne van Osta, Jeanne van Tilburg, Toos vd Oever, Sia Smulders. "We hadden zelfs een trainer" zegt Jan "en dit was Cor de Visser". "Ze hebben heel veel leuke dingen meegemaakt maar het mooiste was toch wel het kampioenschap olv Frans Broeren en Adrie Gijzen. Met de bus naar DIVO waar het kampioenschap werd behaald. Min Zwager speelde bij Toeternietoe en verzorgde buiten de muziek". Wat was dit mooi vertelt Jan heel trots. Na afloop veel snippers op het veld. "Ik werd als bestuurslid van DVO 60 hierop aangesproken door vv DIVO. Maar na een paar uurtjes werden deze woorden ingetrokken want de omzet was zo groot in de kantine dat men aan mij vroeg om volgende week terug te komen volgens Piet". "Na afloop met de bus naar de kantine die geheel versierd was en toen brak het feest pas echt los". Zo kunnen we nog meer vertellen over de dames maar dat doen we zaterdag wel.

Meisjesteam
Het huidige damesteam is op weg naar de 3e klasse en dat zou een unieke prestatie zijn. Ook wordt er bij DVO 60 gedacht aan de toekomst want DVO 60 heeft ook nog 2 meisjesteams. Meisjes vanaf 4 jaar zijn van harte welkom bij de club, Informatie bij secretaris Piet van Osta tel 0165 544709 of via de mail secretarisdvo60@hotmail.com. Zie ook de website www.dvo60.nl [l]