Afbeelding
Foto:

Brabantse Delta: Pas op! Oplichters actief in Roosendaal

ROOSENDAAL - Waterschap Brabantse Delta heeft vanochtend een melding binnengekregen dat er in de regio Roosendaal mogelijk oplichters actief zijn die zich voordoen als medewerkers van waterschap Brabantse Delta. "Zij bellen aan en gaan het gesprek aan over de hoogte van uw waterschapsbelasting. Let op, dit zijn geen medewerkers van waterschap Brabantse Delta", aldus het waterschap.

Volgens Brabantse Delta komen medewerkers van het waterschap nooit bij mensen aan de deur om hierover te praten. De oplichters komen echter wel aan de deur met de mededeling dat zij van waterschap Brabantse Delta zijn. "Het gaat om twee jonge mensen, een man en een vrouw, in blauwe kleding. Zij geven aan dat zij komen uitleggen wat u moet gaan betalen aan het waterschap. Hiermee proberen zij toegang te krijgen tot uw woning. We hebben deze melding ontvangen vanuit Roosendaal."

Het waterschap wil daarom iedereen waarschuwen. "Laat een onbekende niet binnen. Medewerkers van waterschap Brabantse Delta komen nooit in de avonduren langs de deur. Open bij twijfel uw deur niet. Vertrouwt u het niet? Bel dan de politie en informeer ons de volgende ochtend." [l]