Goed voorbereid op weg naar de HM, 10 km of 4 EM van Roosendaal

ROOSENDAAL - Onder het motto van 'Met Thor loop je verder' wil de recreatieafdeling van ARSV THOR enigszins ervaren lopers en loopsters de kans bieden om twee maanden lang gerichte trainingen te volgen om daarmee het eigen niveau te verbeteren en om op zondag 23 juni goed voorbereid aan de start te staan van de 4 Engelse mijl (6,4 km), de 10 km of de Halve Marathon (21,1 km).

Voor een symbolisch bedrag kan er in de maanden mei en juni op maandag- en/of donderdagavond onder deskundige leiding van gediplomeerde trainers meegetraind worden met de reguliere recreatiegroepen die zich op bovengenoemde afstanden aan het voorbereiden zijn. Er kan getraind worden op meerdere niveaus, afhankelijk van conditie, snelheid en uithoudingsvermogen. Men maakt bovendien kennis met meerdere gevarieerde trainingsvormen.

Informatiebijeenkomst

Op vrijdag 3 mei is er om 19.00 uur een informatiebijeenkomst in het THORhonk op sportpark Vierhoeven (Nispenseweg 5) en wordt er gelijk een proeftraining gehouden ten einde belangstellenden een goed advies te kunnen geven voor het in te stromen niveau.

Er wordt naar gestreefd op maandag 6 mei met de trainingen te beginnen. De laatste training is dan op donderdag 20 juni.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via recreatie@thor-roosendaal.nl[l]