RBC is op zoek naar talentvolle spelers voor de bovenbouw

ROOSENDAAL - Omdat ook dit jaar weer zo’n 12 spelers doorstromen naar Betaald Voetbalorganisaties in Nederland en België, wil RBC haar Voetbal Academie blijven versterken met nieuwe talentvolle spelers uit de regio voor het komende seizoen 2019-2020.

Ben je geboren in 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006? Wil jij eens trainen in een echt stadion onder leiding van gediplomeerde trainers van een door de KNVB als Regionale opleiding gecertificeerde jeugdopleiding die 1 van de 12 officiële partners is van de Feyenoord Academy? Denk jij dat je over voldoende kwaliteiten beschikt om deel uit te kunnen gaan maken van 1 van de teams in de bovenbouw van de RBC Voetbal Academie? Meld je dan snel aan via een mail naar scouting@rbcvoetbal.nl onder vermelding van jouw voor- en achternaam, geboortedatum, adresgegevens, emailadres en telefoonnummer. Ook willen we dan graag lezen of je keeper bent, verdediger, middenvelder, spits, links- of rechtsbenig en de naam van je huidige club.

Stagetraining
Je kunt er ook voor kiezen om het Interesseformulier in te vullen dat je kunt vinden op www.rbcvoetbal.nl onder het kopje En verder…. en dat dan te mailen naar scouting@rbcvoetbal.nl. We zullen je dan uitnodigen voor een stagetraining bij onze teams. We zijn ook specifiek op zoek naar keepers voor al de genoemde geboortejaren. We beschikken het komende seizoen over een eigen keepersschool. Vind je van jezelf dat je talentvol bent, wil je structureel beter worden en doorstromen naar ons 1ste team of heb je nog de droom om betaald voetballer te worden? Meld je dan aan. [l]