Moeizame maar belangrijke
overwinning DVO 60 Vrouwen 1

ROOSENDAAL - De vrouwen van DVO 60 hebben afgelopen zondag een moeizame overwinning behaald op degradatiekandidaat Rimboe. De ploeg uit Wouwse Plantage speelde zeer fel en hield heel lang stand. DVO 60 was duidelijk de betere ploeg maar wist pas 10 minuten voor het einde de winnende goal te scoren. Uiteindelijk was de overwinning verdiend.

Zondag as spelen ze de belangrijke wedstrijd thuis tegen MOC 17. Bij winst zijn ze kampioen, De wedstrijd begint om 10.00 uur op het eigen sportpark en ze rekenen op veel supporters. Bij winst wordt het team na de wedstrijd gehuldigd en zal er hopelijk een groot feest losbarsten in de kantine van DVO 60.

Het 1e team senioren van DVO 60 verloor de thuiswedstrijd tegen Olympia 60 uit Dongen met 0-4. DVO 60 was voeballend beter maar wis niet te scoren en dan krijg je het deksel op je neus. Met 4 goed uitgespeelde counters won Olympia 60 verdiende met 0-4. As zaterdag speelt DVO 60 1 thuis tegen Peursum. Aanvang 14.30.

Helden zijn het, dit zijn de woorden van voorzitter Theo vd Wegen. Op zaterdag 4 mei werd een jeugdleidster van DVO 60 getroffen door een hartstilstand. Door kordaat optreden van Rene Oliekan en Henny de Jong wisten zij erger te voorkomen. Afgelopen zaterdag werden beide heren door de familie van de jeugdleidster terecht in het zonnetje gezet. Grote klasse van deze 2 mensen.

Wil je lid worden van DVO 60 of informatie neem dan contact op met secretaris Piet van Osta, tel 0165 544709 of e mail secretarisdvo60#hotmai..com. Of kom eens op zaterdag naar het sportpark. Zie ook de website www.dvo60.nl. [l]