Angelina met haar wisselprijs voor beste judoka 2019 Budoschool Cor Schuurbiers.
Angelina met haar wisselprijs voor beste judoka 2019 Budoschool Cor Schuurbiers. Cor Schuurbiers

Angelina Keat beste judoka
Budoschool Cor Schuurbiers

ROOSENDAAL - Angelina Keat van Budoschool Cor Schuurbiers die dit jaar meegedaan heeft met de clubkampioenschappen bij Budoschool Cor Schuurbiers (KIAI), is door de jury gekozen tot beste judoka/Jiu jitsuka van 2019.

Zondag 12 mei, bij het Lintjestoernooi die door de Budoschool elke maand georganiseerd wordt in Sporthal de Roos, is Angelina voor deze bijzondere prijs gehuldigd. Het was een zeer grote verrassing want niemand had hier op gerekend en zeker Angelina niet. Zij is gekozen uit 70 judoka's en jiu jitsuka's die aan deze clubkampioenschappen hebben meegedaan. De Jury was unaniem dat zij de prijs moest krijgen. Ook krijgt zij hiervoor een extra onderscheiding en heeft zij gelijk de 1e groene slip (graduatie bij judo) en een diploma mogen ontvangen. Het leuke is ook dat iedereen op het Lintjestoernooi aanwezig was en hier getuigen van mochten zijn. Ze mocht dan ook een groot applaus ontvangen van de overige deelnemers bij het Lintjestoernooi.

Namens Budoschool Cor Schuurbiers en alle juryleden Angelina van harte gefeliciteerd met het behalen van deze geweldige prijs en natuurlijk alle andere kinderen die vandaag weer een vaantje of een medaille mochten ontvangen na weer een ochtend van veel leuke wedstrijdjes waar ze aan hebben deelgenomen.

Volgende Lintjestoernooi is weer op zondag 16 juni, en zijn weer alle beginnende judoka's uit de regio van harte welkom op dit toernooi. Tot dan.[l]