Kpj Wouw bestaat 90 jaar

WOUW - Toen in 1929 een aantal jonge agrariërs uit Wouw een informatieve studieclub wilden beginnen onder de naam Katholieke Plattelands Jongeren Wouw hadden ze niet kunnen denken dat na 90 jaar Kpj Wouw nog steeds actieve vereniging is voor en door jongeren. De club telt nu meer dan 100 fanatieke leden uit Wouw en omliggende dorpen.

Ook is 3 jaar geleden de Kpj uitgebreid met zogeheten ‘Jeugdleden’, deze leden hebben de leeftijd van 12 tot 16 jaar.
Kpj Wouw organiseert maandelijks verschillende activiteiten voor zowel de leden als jeugdleden zoals trekkertourtocht, een spooktocht, barbecues, bezoek aan beurzen, weekendje weg, karten, paintballen etc. ook worden er gezamenlijke activiteiten gehouden met leden en jeugdleden van andere Kpj’s uit omliggende dorpen.

Evenementen
Naast activiteiten organiseert de Kpj ook evenementen zoals het jaarlijkse een schuurfeest en trekkertrek. Omdat Kpj Wouw dit jaar 90 jaar bestaat en dit niet zomaar voorbij wil laten gaan zullen beide evenementen in het teken staan van dit jubileum.
Op zaterdag 18 mei aanstaande word het eerste deel van het jubileumjaar groots gevierd met het schuurfeest, op deze avond komt de band ‘Mooi Wark’ optreden waarna dj Special D de avond afsluit. Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar en meer informatie is te vinden op socialmedia.
Het trekkertrekweekend word dit jaar gehouden in het weekend van 17 augustus. [l]